fbpx

Yalıbor Borlu Yalıtım Müşteri Yorumları

Müşterilerimiz Yalıbor borlu yalıtım hakkında ne düşünüyor? Firmamızın google işletme profiline bırakılan gerçek kullanıcı yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz.

MÜKEMMEL
'da 47 inceleme
GM İZOMERT İZOLASYON
GM İZOMERT İZOLASYON
2022-01-12
Doğrulanmış
Bugün evimizin ters tavanına uygulama yaptırdım, çok memnun kaldım.Mahmut beye ve ekibine teşekkür ederim.
Daha fazla oku
Ahmet Şahin
Ahmet Şahin
2021-11-16
Doğrulanmış
Ahmet Terzioglu
Ahmet Terzioglu
2021-10-26
Doğrulanmış
Guleryuzlu sevecen muhabbetli bir yaklaşımla,ticareti 2.plana alarak,dostane bir yaklaşım içindeler.kendilerini tebrik ediyorum...
Daha fazla oku
şafak top
şafak top
2021-10-09
Doğrulanmış
İş yerımızde kullandık yalibor borlu yalıtım cıddı tasarruf etik herkese tavsıye ederim YALİBOR YERLI ÜRÜN
Daha fazla oku
Alp Aslan Cakir
Alp Aslan Cakir
2021-10-09
Doğrulanmış
tugrul tugrul bayraktar
tugrul tugrul bayraktar
2021-10-09
Doğrulanmış
Ses sorunumız vardı konutumuzda komsularla kavga etme noktasına gelmıstık arastırmalar sonucunda yalıbor borlu yalıtıma karar verdik memnunda kaldık ekip ve yonetıcı lere cok tsk ederim
Daha fazla oku
Orhan Tay
Orhan Tay
2021-10-08
Doğrulanmış
Mehmet Gökhan KARAMAN
Mehmet Gökhan KARAMAN
2021-09-30
Doğrulanmış
Merhaba,malzeme ile ilk tanışmam yeni aldığımız evin çatı katındaki aşırı sıcak ve sitedeki diğer evlerin de bundan kronik bir sıkıntı olarak bahsetmeleri üzerine araştırmam sırasında oldu.Trapez çatı uygulaması yapıldıktan sonra altına OSB döşenmiş ve poliüretan köpük sıkılarak alçıpan ile kapatılmış.Bor esaslı bu malzemeyi incelerken pek çok firma olduğunu ancak belgelendirme açısından en donanımlı firmanın YALIBOR olduğunu gördüm.Fabrika’yı aradım bilgi almak için ve tesadüf olarak sahibi ile tanıştık.Detaylı bir bilgi alışverişinden sonra çatıyı söktük.Altından çıkan manzara maalesef oldukça sıkıntılıydı.Poliüretan köpük eşit kalınlıkta uyhulanmamış,yer yer çatlamış durumdaydı ve çatı kat sıcaktan yaşanamaz durumdaydı.Tamamını söktük.Ardından Uygulayıcı Bayinin ziyareti ve incelemesi sonrasında uygulama yapıldı.Eksik yada takviye taleplerim hep olumlu karşılandı.En ufak bir bıkkınlık ve yine mi ifadesi göstermeden defalarca gelip gittiler ve bir kere olsun para lafı edilmedi.Şu an çatı arası klimasız rahatlıkla oturulabilir ve yaşanabilir durumda.Maliyet ise diğer alternatiflerin çok çok altında.Komşularımız ile görüştüğümde çözüm için 45.000 TL harcayan da olduğunu gördüm,en az harcayan 10.000 TL harcadığını ancak hala sorun yaşadığını belirtiyordu.Bizim rakam ise bunların yanında ekonomik kaldığı gibi tüm sıkıntıyı da çözmüş görünüyor. Umarım uzun vadeli kullanım performansı da aynı olur. Tavsiye edilebilecek ürün,ekip ve firma.
Daha fazla oku
Hüseyin Sancak
Hüseyin Sancak
2021-09-27
Doğrulanmış
Balıkesirde yaptığımız ahşap yazliğımız için yalıtım arayışlarım sonucunda borlu yalıtım da karar kıldık. Yalıbor fabrika ile görüştükten sonra beni Balıkesir bayisine yönlendirdiler. Yapılan uygulamadan son derece memnun kaldım yazdığınızda çok daha konforlu vakit geçiriyoruz.
Daha fazla oku
Hüseyin Dişli
Hüseyin Dişli
2021-09-27
Doğrulanmış
Evimizde çatı arasına yaptırdığımız borlu yalıtım uygulamasından sonra aynı gün büyük fark yaşadık. Uygulama için tam söylenen saatte gelen Ali bey’e ayrıca teşekkür ederim
Daha fazla oku
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Telefonla bilgi alın!